Sunsell AB - Din lokala installatör av solceller i Borås med omnejd

Om oss

Välkommen till Sunsell AB!

Vi är ett nystartat företag som grundades 2022 av Patrik Rosenqvist och Hans Brenden. Med vår passion för förnybar energi och hållbarhet har vi engagerat oss i att erbjuda högkvalitativa lösningar inom solcellsanläggningar, batterilagring och takbyten.

Vår verksamhet sträcker sig över Västra Götaland, Halland och Bohuslän, där vi arbetar för att främja övergången till grön energi och bidra till en hållbar framtid. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder pålitliga och kostnadseffektiva energialternativ som inte bara minskar deras beroende av fossila bränslen, utan också bidrar till att minska koldioxidutsläppen.

Skräddarsydda lösningar

Vi på Sunsell AB är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders unika behov. Vår erfarna personal är välutbildad och har den kompetens som krävs för att leverera professionella installationer och takbyten av högsta kvalitet.

En pålitlig och ansvarsfull partner

Vi strävar efter att vara en pålitlig och ansvarsfull partner för våra kunder, och vi är stolta över att kunna erbjuda enastående kundservice och support under hela processen. Vår vision är att vara ledande inom förnybar energi och spela en aktiv roll i att främja hållbarhet och bevara vår planets resurser.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig på din resa mot en grönare framtid. Kontakta oss idag för att diskutera dina energibehov och hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av solenergi, batterilagring och takbyten för att skapa en mer hållbar värld.

På Sunsell AB lägger vi extra stor vikt vid hög kvalitet och kundnöjdhet.
Patrik Rosenqvist
Kundansvarig & Delägare